MENU

perjantai 12. lokakuuta 2018

Ensi viikon suuntana Kanada ja TorontoHurjan pitkä aika jälleen siitä, että olen istunut tähän koneen ääreen ja avannut blogin. On tullut ravattua sellaista kyytiä koulun ja työpaikan väliä, että heikompaa varmasti heikottaisi. Oon nyt vetänyt yli viisi viikkoa yhdellä vapaapäivällä, joten eilen startannut loma tulee enemmän kuin tarpeeseen. Varsinkin kun pääsee karkuun tätä kotona tuskastuttavan pitkään kestänyttä remppaa.

Olenkin tainnut mainita jo aikaisemmin, että tänä syksynä on parhaan ystäväni vuoro asua toisella puolella maailmaa. Huomenna lähden kohti Kanadaa ja upean syksyistä vaahteramaata. Onko oikeasti parempaa hetkeä lähteä vaahteramaahan kuin keskellä parasta ruska-aikaa? Lennän huomenna Torontoon, josta jatkan matkaani bussilla Peterborough:n pikkukaupunkiin. Sieltä palaamme torstaina viettämään loppuloman Torontoon.


Nyt haluaisinkin saada teiltä mahdollisia vinkkejä Toronton seudulle! Meidän airbnb sijaitsee Koreatownin ympäristössä ja varattiin jo paikat Niagaran putoukset retkelle. Oltaisiin haluttu päästä katsomaan NHL-matsia, mutta liput olivat jo loppuunmyyty. Onneksi olen jo kerran päässyt änärimatsiin, eli menetys ei ole niin suuri. Yritin myös selailla kaupungissa tapahtuvia konsertteja, mutta meidän ajankohdallemme ei osunut yhtään mielenkiintoista konserttia.

Onko teillä siis vinkkejä Torontoon tai oletteko kenties kirjoittaneet reissusta omaan blogiinne? Otan kaikki vinkit vastaan enemmän kuin mielelläni. Myös kaikki mahdolliset shoppailuvinkit otetaan vastaan. Bath & Body Works on jo listalla. Sitähän ei voi skipata mistään hinnasta ja voikin olla, että sen jälkeen ei jää matkalaukkuun tilaa enää millekään muulle.

Aion päivittää reissusta runsaasti matskua Instagramin puolelle, joten ottakaa ehdottomasti haltuun mun instatili @nielannn niin pääsette mukaan reissuun!

Kuvat: Unsplash


SEURAA MINUA

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti