MENU

keskiviikko 20. kesäkuuta 2018

Kauden klassikko - sitruunamekkoMoikka! Täällä sitä ollaan jo lähes juhannustunnelmissa. Huomenna aamulla minäkin suuntaan viettämään perinteistä mökkijuhannusta ja tänä vuonna meitä onkin hurjat 10 ihmistä yhdessä jussia juhlimassa. Toivottavasti ei siis päädy satamaan koko aikaa, koska hitusen ahdasta voi tulla, jos joudutaan koko porukka nököttämään sisällä ja katsomaan jalkapalloa. Tällä hetkellä hartain toive olisi, että aatto ja päivä päästäisiin viettämään edes poutaisessa säässä, lämpötiloista viis veisaamatta.


Juhannuksen jälkeen lähdetään kuitenkin toivottavasti varmaan lämpöön ja aurinkoon. Kesälomareissu starttaa siis heti juhannuksen jälkeen ja suuntana on Krakova. Tällä hetkellä tiedossa näyttää olevan ainakin noin 25 astetta ja aurinkoa. Olisi muuten todella kiva kuulla, jos teillä olisi vinkkejä Krakovaan ja esimerkiksi kivojen aamiaispaikkojen löytäminen olisi ihanaa!

Odotan jo innokkaasti, että pääsen jakamaan omia kokemuksiani ja vinkkejäni Krakovaan. Olen yrittänyt miettiä hieman erilaisia tapoja esitellä kaupunkia ja sen tarjoamia herkkuja. Pohdin myös, että olisi hauskaa kokeilla kuvata reissusta videota. Mietinkin sitä, että onko kännykällä kuvatut videot riittäviä vai kannattaisiko mun kuvata videot suosiolla Olympuksen minijärkkärillä?


Näissä asukuvissa näkyykin yksi tällä kesälle hyvin tyypillinen mekko. Sitruunakuosi on kovassa huudossa ja näitä kietaisumallisia mekkoja näkee joka toisen naisen päällä niin Instagramissa kuin tuiki tavallisilla Helsingin kaduilla. Nyt taisi kuitenkin näiden mekkojen kausi jäädä hetkeksi tauolle ja kaapista on välttämätöntä kaivaa farkut takaisin päälle.

Nyt minä suuntaan kuitenkin kesäkuun viimeiseen iltavuoroon ja aamusta heti liikkeelle kohti mökkiä ja juhannusta. Ihanaa jussia kaikille ja katsotaan pääsenkö moikkaamaan teitä tänne vielä ennen reissua! Instagramissa kuitenkin menoa ja meininkiä niin kuin aina!


Mekko ASOS Farkkutakki STRADIVARIUS Ballerinat PRETTY BALLERINAS Aurinkolasit TIGER

Löytyykö teiltä siis kivoja vinkkejä Krakovaan? Ja mitä olette mieltä mun reissuvideosuunnitelmista?


SEURAA MINUA

2 kommenttia :