MENU

perjantai 15. kesäkuuta 2018

Arkimeikkini peruspilarit


Nyt olisi perjantain kunniaksi luvassa jotain vähän erilaisempaa postausta. Blogini on tähän mennessä ollut hyvin täynnä reissupostauksia, mutta niiden huvetessa tulee blogin sisältökin muuttumaan hitusen. Varattiin kesälomareissu kesäkuun lopulle, joten sieltä on totta kai myös luvassa reissuaiheista sisältöä. Kirjoittelen meidän lomakohteestamme lisää hieman myöhemmin ja kyselen teidän mielipiteitä postausideoihin. Vähän pohdiskelin esimerkiksi videon kuvaamista... Saa nähdä mitä keksin!

Tänään olisi kuitenkin luvassa mun tavallisin meikkipussin sisältö. Täytyy myöntää, että nyt viimeisinä viikkoina ja kuukausina en ole käyttänyt meikkiä kovinkaan paljoa. Mun perusmeikkiin nyt kesähelteillä kuuluu ainoastaan ripsiväri ja valokynä. En ole siis jaksanut edes laittaa kulmaväriä, joka tuntuu aika hullulta itsellenikin! Nämä tuotteet ovat kuitenkin niitä, jotka kuuluvat 90% ajasta siihen arkimeikkiin. Luomiväriä ja korostusväriä tulee käytettyä harvemmin, mutta muuten näillä tuotteilla mennään.


Jo puolentoista vuoden ajan suosikki meikkivoiteeni on ollut ehdottomasti Benefitin Hello Flawless. Tämä on ihan mielettömän kevyt, mutta silti peittää juuri sen verran kuin pitääkin. Mulla oli ennen tätä tuotetta jatkuvasti ongelmia meikkivoiteiden ja niiden "paakkuuntumisen" kanssa. Hello Flawless vastasi kuitenkin kaikkiin toiveisiini, eikä tästä ole kyllä enää vaihtamista mihinkään muuhun.

Ainoa ongelma on totta kai se, että Benefitin meikkejä ei vieläkään saa Suomesta. Benefitin meikkejä myydään esimerkiksi Sephorassa, joka nyt löytyy lähes jokaisesta Länsi-Euroopan maasta. (Milloinkohan me saataisiin se vihdoin tänne Suomeenkin?) Tuote on onneksi niin pitkäkestoinen, ettei sitä tarvitse olla jatkuvasti hankkimassa.


Puuterina mulla on ollut nyt käytössä tämä Nyxin väritön irtopuuteri. Täytyy kuitenkin myöntää, että en ole käyttänyt puuteria erityisen paljoa pitkään aikaan, koska ihoni on ollut itsessään jo niin kuiva. Tämä Nyxin irtopuuteri on kuitenkin ihanan edullinen ja mielestäni hintaansa nähden hyvin riittoisa.


Lumenen valokynä on ehdottomasti yksi suosikeistani. Se toimii hommassaan moitteettomasti, eikä ole ihan hurja kalliskaan. Nyxin peitevoide ei ole oma lempparini, mutta paras, jonka olen tähän mennessä löytänyt. Tuote on koostumukseltaan ja toimivuudeltaan ihan ok, mutta loppuu ihan luvattoman nopeasti. Kaipailisinkin teiltä vinkkejä tämän tyyppisiin nestemäisiin peiteväreihin, jotka voittaisivat tämän Nyxin version!


Mulla on ollut Lumenen poskipuna käytössä niin kauan kuin muistan. Sen huomaakin jo pakkauksesta, jossa kansi on jo hajalla. Hakusessa onkin ollut jo jonkin aikaa uusi poskipuna. En ole kuitenkaan osannut päättää miltä merkiltä uuden tuotteen nappaisin, koska niin monilla on houkuttelevan näköisiä. Onko teillä suosituksia, miltä merkiltä kannattaisi hankkia poskipuna?

Mä olen ihan pihalla kaikista varjostus- ja korostustrendeistä. Varjostus palettikin löytyy, mutta hyvin harvoin sitä tulee laatikosta kaivettua. Korostuksessa käytän kuitenkin tätä The Balmin The Luminizeria, josta olen pitänyt todella paljon!


Silmistä multa löytyy todella vakiintunut viisikko, joista voin täysin sydämmin vannoa jokaisen tuotteen nimeen. Valitettavasti yhden tuotteen tuotanto on kuitenkin lopetettu, eli sillekin olisi löydettävä uusi korvaaja.

Luomiväriä tulee todellakin laitettua maksimissaan ehkä kerran viikossa, mutta tuote johon aina luotan on totta kai Urban Decayn Naked 2 paletti. Multa löytyy Naked 2:sta tämä pienempi versio, joka toimii arkeen aivan täydellisesti. Urban Decayn paletteja on ylistetty kaikkialla maasta taivaisiin ja voin ehdottomasti yhtyä noihin ylistyksiin.

Kulmista löytyy tehokaksikko, joka ei petä koskaan. Lumenen väritön kulmageeli on luotettava vakkarituote, jota olen käyttänyt jo vuosia, vaikka värituote sen alla onkin vaihtunut. Anastasia Beverly Hillsin Dipbrow Pomade on noussut jo lähes kulttimaineeseen ja täytyy myöntää, että oma maailmani mullistui sen käyttöönoton jälkeen. Olin alkuun pelokas siirtymään "nestemäiseen" kulmaväriin, mutta Anastasianin oman kulmasiveltimen kanssa meikkaus oli niin helppo oppia, että pelko haihtui nopeasti pois.

Olen ollut vannoutunut Lancomen ripsivärien käyttäjä siitä lähtien, kun aloin nuorena meikkaamaan. Käytiin pitkään erästä toista Lancomen vedenkestävää ripsiväriä, mutta sen tuotannon loputtua siirryin Doll Eyesin käyttäjäksi. Paras ripsiväri, jota maa päällään kantaa!

Ainut murheenkryyni on Lumenen vedenkestävä nestemäinen rajausväri, jonka tuotanto siis lopetettiin Lumenen brändimuutoksen myötä, eikä valikoimiin tullut mitään vastaavaa tuotetta. Olin murheen murtama tästä kuultuani viime vuonna, onneksi löysin tätä vanhaa suosikkia vielä lentokentältä ja hamstrasin ehkä noin viisi kappaletta vielä omiin kokoelmiini. Nyt kysynkin teiltä, että onko millään merkillä vastaavaa vedenkestävää nestemäistä rajaustuotetta? Tussit on kokeiltu, eikä ne ole mun juttu.


Tässä oli siis minun arkimeikkini peruspilarit, jotka osittain kaipailisivat jo vähän muutoksia. Monta kestosuosikkia on onneksi jo löytynyt, joita en mistään hinnasta lähtisi vaihtamaan.

Mitkä ovat teidän lempparimeikit? Vai sattuiko teidän suosikkinne lyötymään jopa tältä listalta?


SEURAA MINUA

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti