MENU

torstai 26. huhtikuuta 2018

Löydä kaikki Islanti vinkkini samasta paikasta!


Aikani täällä Islannissa on tulossa pian päätökseensä. Paljon on tullut jo koettua, mutta kaikista jännittävin on vielä edessä. Olen jakanut teille jo jonkin verran vinkkejä Islanti-matkailuun, mutta hurjasti lisää on vielä luvassa! Jos Islanti on siis löytynyt bucket listiltäsi jo pitkään, kannattaa pysyä mukana!

Kokosin nyt ylhäällä olevaan navigointipalkkiin 5 months in Iceland -painikkeen alle kaikki vinkkini. Sivulta löydät siis kaikki julkaisemani postaukset jaettuna helpottaviin kategorioihin. Sinne kannattaa siis suunnata, jos Islannin reissu häämöttää lähitulevaisuudessa tai vaikka se olisi vasta haaveissa.

Jotain hurjasti jännittävämpää on kuitenkin vielä siis luvassa. Jotain minkä olin päättänyt tekeväni ennen kotiinpaluuta. Ensi viikolla paras ystäväni saapuu Suomesta tänne vierailulle ja lähdemme yhdessä kiertämään koko saaren kymmenessä päivässä. Kymmenen päivää leirintäalue-elämää, pussiruokaa, tönkkäviiniä muovimukeista, suloisia kalastajakyliä ja toinen toistaan upeampia vesiputouksia, ja ennen kaikkea siinä parhaassa seurassa! Tästä reissusta tulee varmasti riittämään puhuttavaa täällä blogissa pitkälle kesään.

Ensi viikolla reissu siis starttaa ja toivottavasti tekin olette valmiina. Instagramin puolella (@nielannn) pääsee totta kai kokemaan kaiken meidän mukanamme reaaliajassa, kannattaa hypätä mukaan!


SEURAA MINUA:

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti