MENU

keskiviikko 21. helmikuuta 2018

Onko täällä kevät?


Some pursuaa jo porukan kevät fiilistelyjä Suomesta ja kaverit laittaa viestiä, että hei täällä on ihan kevät. Mitä ihmettä, eikö sinne pitänyt olla Siperian pakkaset tulossa? Kyllä ulkosuomalainenkin osaa lukea iltapäivälehtiä ja tietää mikä meno siellä on! Älkää nyt vetäkö sitä somevalehtelua ihan läskiks.

Vaikka täällä on esimerkiksi tänään lähes 15 astetta lämpimämpää kuin Helsingissä, en ole kokenut kertaakaan edes kevään henkäystä. Aamulla tuli räntää vaakatasossa ja olisi pelottanut lähteä kävelemään tuonne myrskytuuliin. Huomenna pitäisi olla jälleen nollan tienoilla ja tulla lunta. Mieleeni on alkanut ikävästi hiipiä pelko siitä, että tätä tämä koko kevät tulee ehkä olemaan. Vettä ja harmaita tuulisia päiviä. Aurinkoiset pakkaspäivät, teitä lämmöllä muistaen. Olen ehkä pahin kevät skeptikko, koska kevät on kyllä selvästi vähin suosikkiaika minulle. Syksyisin upeat kirkkaat ja kirpakat päivät kantavat läpi kylmien ja sateisten, mutta keväisin aurinkoisina päivinä ei ehdi huomata muuta kuin, että hei täällähän näyttää vähän kuin rumalle talvelle. Kaljut puut ja loska nilkoissa, ah tätä ne kaikki kutsuivat vuodenaikojen vuodenajaksi.

Toivottavasti olen kuitenkin väärässä. Toivottavasti kevät osoittautuukin täällä mitä upeimmaksi ajankohdaksi. Aurinko paistaa, kaikki hymyilevät ja luonto herää vihdoin unestaan. Ainahan sitä saa unelmoida.


Lähden loppuviikosta hoitamaan kevättuskaani Keski-Eurooppaan, rakkauden kaupunkiin. Jos haluat mukaan reissuun, muista tsekata mun insta @nielannn. Sinne tulee aivan varmasti paljon matskua ihan paikan päältä.

Palaillaan ensi viikon puolella pullean matkalaukun ja auringosta kirkastuneen mielen kanssa! Kivaa keskiviikon jatkoa!

Ps. Uskoisitteko muuten, että nämä kuvat on otettu samalla hetkellä? Selän takaa voi avautua aika mahtavia maisemia.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti