MENU

maanantai 19. maaliskuuta 2018

5 sisustushaavetta

Tuntuu hassulta kirjoitella teille sisustushaaveistani, kun teillä ei ole edes mitään käsitystä siitä, miltä kämppäni näyttää tällä hetkellä Suomessa. Nämä alla näkyvät haaveet paljastavat kuitenkin varmasti paljon sisustustyylistäni. Kotini on sisustettu vaaleilla väreillä. Valkoista, harmaata ja vaaleaa puuta on näkyvissä paljon. Rakastan skandinaavista ja aika minimalistista tyyliä. Lupaan laittaa kuvia tulemaan kämpästäni, kunhan paluu Suomeen koittaa.

KUDOTTU TORKKUPEITTO

Kaipaan kotiini mukavaa ja vähän laadukkaampaa torkkupeittoa. Nykyinen valko-turkoosi kuviollinen ohut peitto on Tigerista. Se ei oikein aja asiaansa, vaikka ihan nätti onkin. Rakastan kietoutua sohvalla peittoon, joten tämä tulisi todellakin tarpeeseen. Hinnat näissä kuitenkin hirvittävät, joten taidan jättää tämän odottamaan ensi joulun pukinkonttia.

VALOKUVASEINÄ

Tätä olen pyöritellyt mielessäni pitkään. Tällä hetkellä yksiöni seinät ovat hyvin tyhjiä. Keittiön seinältä löytyy maailmankartta vierailemistani paikoista ja lipaston päällä on kehystettynä Oslosta tuotu lempimaalaukseni julisteversio.

Monien ikäisteni seiniltä löytyy nykyisin netistä tilattavia julisteita. Vaikka pidän niitä kauniina, ovat ne mielestäni aika persoonattomia. En voi todellakaan kutsua kotiani erityisen persoonalliseksi tällä hetkellä, joten se ehdottomasti kaipaa seinälle itse ottamiani valokuvia.

Olen pyöritellyt mielessäni joko kehystettyjä valokuvia tai canvas-taululle tulostettuja versioita. En ole vielä päässyt päätökseen. Onko teillä jotakin vinkkejä, mistä näitä suurennettuja versioita omista valokuvista kannattaisi tilata?

LUNDIAN FUUGA

Asuntoni kaipaa vieläkin kirjahyllyä/lipastoa, johon voisin laittaa muita tavaroita kuin vaatteita. Lähes kaikki kirjani ovat edelleen vanhempieni luona, vaikka muutostani tulee heinäkuussa kuluneeksi jo kaksi vuotta.

Olen kolunnut käytännössä kaikki pääkaupunkiseudun huonekalukaupat etsien sopivaa hyllyä. Olen juuri sitä ihmistyyppiä, joka haluaa ostaa kerralla täydellistä, eikä mitään okei versiota. Ei ole löytynyt sopivaa ja syykin siihen on varmasti aika selvä. En saa Lundian Fuuga kaappia mielestäni. Fuuga koostuu erilaisista moduuleista, joista voi sitten koota itsellensä mieleisensä kokonaisuuden. Ovia saa eriväreissä (esim. puiset olisivat tosi ihanat!) ja osan hyllyistä voi jättää ilman niitä.

Fuuga olisi juuri niin täydellinen, mutta hinta hyppää taas hidasteeksi. Toisaalta sijoitus ajattomiin ja laadukkaisiin kalusteisiin ei ole typerää. Siskoni hankki kyseisen kaapin käytettynä. Hän onkin varsinainen kirppishaukka ja taisi saada kaapin ilmaiseksi lähes priima kuntoisena.

KUKKARUUKKU JALOILLA

Nämä ovat niin söpöjä! Haluan ehdottomasti kasvattaa tulevan vuoden aikana kasvien määrää, koska ne tekevät asunnosta kuin asunnosta kodikkaamman. Tälläisestä jalallisesta kukkaruukusta olen kuitenkin haaveillut jo hetken. Täällä Islannissa Söstrene Grene (kannattaa muuten ehdottomasti poiketa esim. Köpiksessä heidän liikkeessään!) myymälässä oli hetki sitten näitä, mutta onnistuin missaamaan ne. Olin jo aivan valmistautunut tekemään sille tilaa matkalaukussani.

Toivottavasti heille tulisi jotakin vastaavaa vielä tämän kevään aikana myyntiin. Tiedättekö te saako näitä jostakin Suomessa?

TOKYO DESIGN STUDION ASTIAT

Olen käynyt näitä kuolailemassa Stockmannilla monta kertaa. Täällä ollessani olen päättänyt, että Suomeen päästessäni käyn hakemassa muutaman itselleni. Eikö olisikin virkistävää tehdä aamupuuro kauniiseen kuvioituun kulhoon? Myönnän, että näiden upeiden astioiden kuvauksellisuudella saattaa myös olla hieman tekemistä intoiluni kanssa.

Kuvat Unsplash & Pinterest

Onko teillä jotakin ihania sisustushaaveita? Entäpä vinkkejä valokuvien tilaamiseen tai jalallisen kukkaruukun hankintaan?

2 kommenttia :

 1. Tuo kirjahylly on muuten upea ja sopisi niin täydellisesti mun tulevaan kotiin! <3 Tykkään kans noista astioista! Oon samaa mieltä, että aamupuuro on sata kertaa parempaa näteistä astioista syötynä! <3

  https://taruanuelina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo olen haaveillut tosta kirjahyllystä jo niin pitkään, ehkä joku päivä...

   Poista