MENU

tiistai 5. kesäkuuta 2018

Mun luottofarkut


Moikka! Palaillaan blogin pariin näin jäätävän tiistain kunniaksi blogini historian ensimmäisillä asukuvilla ja ainokaisilla, jotka Islannissa tuli otettua. Reykjavíkissa sopivia asukuvauspaikkoja olisi ollut vaikka pilvin pimein. Pukeutuminen oli kuitenkin yleensä mahdollisimman tuulelta ja vaihtelevalta säältä suojautuvaa, joten kivoja asuja ei kauheasti näkynyt päällä. Lisäksi ei mulla oikein ollut sopivaa kuvaajaakaan paikalla suurimman osan ajasta.

Helsingissäkään mulla ei tule yleensä olemaan mahiksia siihen, että joku siellä kameran takana hyörisi. Siitä syystä kysynkin teiltä, miten te koette asukuvat blogeissa. Mä itse tykkään niistä hurjan paljon ja haluaisin ehdottomasti saada niitä blogiinikin enemmän. Onko siis ok, jos niitä satunnaisesti ottaa esimerkiksi kotona itse kamera jalustalla, vai pitääkö kuvauspaikka olla ehdottomasti jossain ulkona?

Entä löytyisikö sieltä ruudun takaa joku toinen pääkaupunkiseutulainen, jolla on sama kuvaajapuute? Mä en nimittäin ole ihan surkea kuvaaja, joten vaihtokaupalla vois molemmat saada niitä kaivattuja asukuvia omaan blogiin!


Anyway tässä nyt kuitenkin blogin ihka ensimmäiset asukuvat mun virallisen hovikuvaajan ottamana, joka nyt valitettavasti asuu Turussa (nyyh). Teillähän ei ole vielä käytännössä ollenkaan käsitystä mun tyylistä, mutta tämä asu on varmaa taattua minua. Olen totaalisen rakastunut tähän huippu löytöön Primarkista. Takki, joka eroaa tavallisesta nahkatakista, mutta toimii siitä huolimatta lähes asun kuin asun kanssa.

Erityismaininta tässä asussa on kuitenkin pakko antaa näille mahtaville Neuwin farkuille. Ne ovat mielettömän hintaisia (omani ostin viime vuonna Stockkalta), mutta niin jokaisen pennin arvoisia. Hyvin istuvat, mutta samalla myös todella mukavat, eivätkä ole menneet miksikään puolen vuoden hyvin tiiviistä käytöstä huolimatta. Olen siis vihdoin löytänyt oman luotto farkkumerkkini, jolta on pakko saada lisää farkkuja omaan kaappiini!


Takki PRIMARK T-paita ZARA Farkut NEUW Kengät CONVERSE Aurinkolasit LE SPECS

Mitä olette siis mieltä asukuvien tulevaisuudesta täällä blogissa? Kertokaa ihmeessä mielipiteenne!

SEURAA MINUA
Instagram, Pinterest, Blogit.fi, Blogipolku, Bloglovin

2 kommenttia :

  1. Tosi kiva ja söpö asu! Mä tykkään asukuvista blogeissa ja mulle on ihan sama vaikka ottaisi kuvat itse peilin kautta - senkin voi tehdä tyylikkäästi! :) Tai sitten rohkeasti vain jalustan kanssa kadulle pyörimään! :D

    www.bangsiina.com

    VastaaPoista